Alexandra Barbaiani

Alexandra BARBAIANI, Tax Partner

M-am alăturat echipei Dobrinescu Dobrev în 2016, iar în prezent coordonez, în calitate de Tax Partner în cadrul Dobrinescu Dobrev Tax Advisory, practica de revizuiri şi audituri fiscale, proiectele de diligența fiscală și asistența în cadrul procedurilor de reorganizare (fuziuni, divizări, transferuri de active etc). Sunt de asemenea implicată în proiecte complexe de consultanță fiscală. Totodată, asist clienții pe durata inspecțiilor fiscale și mă ocup de redactarea contestațiilor fiscale, alături de echipa de litigii.

Am dublă pregătire academică, fiind absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor și a Facultății de Drept, ambele din cadrul Universității Dunărea de Jos, Galați. De asemenea, am absolvit un master cu specializarea Drept fiscal din cadrul Facultății de Drept, Universitatea București, iar din 2019 am devenit membru activ al Camerei Consultanților Fiscali.

Mi-am început carierea profesională într-o companie de finance & accounting business proces outsourcing unde am fost implicată în proiecte și spețe din domeniul contabil și am cunoscut variate modele de afaceri pentru clienți dintr-o gamă largă de industrii (pharma, media, retail, real estate, comercializare energie electrică etc).

De asemenea, sunt invitată în mod frecvent ca speaker la conferințe și seminarii pe teme fiscale și particip activ la discuțiile din cadrul AmCham ce vizează problemele de natură fiscală cu care se confruntă mediul de afaceri.

  Experiența anterioară

  W

  Societăți multinaționale de consultanță fiscală, contabilă și de afaceri (Experienced Accountant, 2014 - 2016)

  Calificări profesionale

  W

  Camera Consultanților Fiscali (2019)

  Studii

  W

  Facultatea de Drept, Universitatea București, Master cu specializarea Drept fiscal (2017);

  W

  Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, Master cu specializarea Contabilitate, Audit și Informatică de Gestiune (2015)

  W

  Universitatea Dunărea de Jos Galați, Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice (2014)

  W

  Universitatea Dunărea de Jos Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (2013)

  Contact

  Tel: +4 0763 622 449
  Email: alexandra@dobrinescudobrev.ro