Codruț-Ionuț Chiriac

Codruț-Ionuț CHIRIAC, Manager

Sunt avocat colaborator în cadrul S.C.A. Dobrinescu Dobrev și membru al Baroului București din anul 2011.

Datorită rezultatelor academice excelente, anterior finalizării studiilor de licență, am fost recrutat de una dintre cele mai importante societăți de avocați de talie internațională. Pentru mai bine de opt ani de zile de colaborare, am reprezentat cu succes persoane juridice de drept public și de drept privat în litigii de complexitate ridicată, derulate în fața tuturor instanțelor de judecată, precum și în fața instanțelor arbitrale naționale.

Experiența mea vizează cu predilecție activitatea persoanelor juridice care activează în următoarele sectoare: instituții financiare bancare și nebancare, fonduri de investiții care activau în sectorul imobiliar, societăți din industria producătoare de subansambluri auto, retail, construcții (civile, industriale și infrastructură rutieră) transporturi.

De la începutul anului 2021, fac parte din Dobrinescu Dobrev unde, alături de echipa de economiști și consultanți fiscali, sunt implicat în proiecte de consultanță juridică și fiscală zilnică, proceduri de due diligence, inspecții fiscale cu grad ridicat de risc, tranzacții judiciare și extra-judiciare, negociere de contracte, litigii civile și administrative, proceduri derulate în fața organelor de anchetă penală și a instanțelor de judecată.

  Experiența anterioară

  W

  Societate de avocați internațională afiliată Big 4, associate (2011 – 2014), senior (2015 – 2019)

  Studii și calificări profesionale

  W

  Baroul București, 2011

  W

  Participări la conferințe academice (atât în calitate de participant cât și de lector) 2015 - prezent

  W

  Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (2012 - 2014)

  W

  Programul de masterat în dreptul afacerilor, Facultatea de Drept, Universitatea din București (2011 - 2012)

  W

  Facultatea de Drept, Universitatea din București, Licență (2007 - 2011)

  W

  Absolvent al Departamentului pentru pregătirea Personalului Didactic - Facultatea de Științele Educației, Universitatea București. (2007-2010) - calificare profesională pentru predare în învățământul liceal și universitar

  Contact

  Email: codrut@dobrinescudobrev.ro

  Tel: +40 728 328 477