Corina Georgiana Vlădescu

Corina Georgiana VLĂDESCU, Senior Lawyer

Sunt membră a Baroului Argeș din anul 2019, însă activitatea profesională am început-o în anul 2014, când am promovat examenul de admitere ca avocat în cadrul Baroului București.

Timp de 3 ani m-am specializat ca avocat în cadrul SCA Dobrinescu Dobrev, practicând activități specifice consultanței fiscale și dreptului civil, dar și activități specifice avocaturii litigante în sfera contenciosului administrativ-fiscal.

Din anul 2017 am început să practic avocatura pledantă atât în dosare penale având ca obiect infracțiuni de serviciu și fapte de corupție, cât și în litigii comerciale și proceduri de insolvență.

În decursul ultimilor 4 ani am reprezentat în contencios atât persoane fizice, în special în litigii împotriva Ministerului Apărării Naționale, precum și societăți care activează în domeniul construcțiilor civile și industriale, în domeniul imobiliar, transporturi și în agricultură.

În prezent sunt și colaborator al echipei Dobrinescu Dobrev, unde desfășor activități de consultanță în materia dreptului fiscal și al afacerilor, cât și activități specifice litigiilor fiscale, inclusiv reprezentarea în instanță în dosare de contencios administrativ-fiscal

  Experiență anterioară

  W

  Cabinet individual de avocat (2017 – 2021)

  W

  Dobrinescu Dobrev SCA (2014 - 2017)

  Studii și calificări profesionale

  W

  Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților, București (2014 – 2016)

  W

  Facultatea de Drept, Universitatea București (2009 - 2013)

  W

  Colegiul Național „Zinca Golescu”, Pitești (2005 - 2009)

  Contact

  Email: corina@dobrinescudobrev.ro
  Tel: +40 746 450 520