“Noul cod de procedură fiscală legiferează aspecte care au fost confirmate de jurisprudența ultimilor ani, atât in România cât si la Curtea Europeană de Justiție. Dar în funcție de aceste modificari și ANAF-ul se repoziționează, cel mai bun exemplu este: penalitatea de nedeclarare.” (extras din interviu)

Luisiana Dobrinescu, Partener, Dobrinescu Dobrev SCA

Având dubla calificare în domeniul juridic și economic, Luisiana s-a specializat începând cu anul 2003 în drept fiscal. In anul 2007 a devenit membră a Baroului București și timp de 5 ani a făcut parte din echipa de taxe a Biriș Goran.

În iulie 2012 a înființat Dobrinescu Dobrev SCA, alături de Ionuț Dobrinescu și Dumitru Dobrev. Casa de avocatură oferă consultanță de taxe și asistență în inspecția fiscală, pledează în litigii civile, administrative și fiscale și reprezintă firmele cu succes în relația cu Fiscul. În ultimii opt ani, Luisiana s-a specializat în mod deosebit în materia taxei pe valoarea adăugată și în procedură fiscală. Este membră a VAT Forum Bruxelles și membru AMCHAM, calitate în care participă la ședințele de lucru organizate de Ministerul Finanțelor Publice, pe probleme de legislație fiscală. Luisiana a fost speaker în cadrul Tax & Finance Forum, editia a IV-a, mai multe detalii aici: Tax & Finance Forum, editia a IV-a