Lelia Ioana Grigore

Lelia Ioana GRIGORE, Of Counsel

Sunt avocat litigant de peste zece ani și manager al departamentului de litigii fiscale din cadrul Dobrinescu Dobrev, a cărui practică este una semnificativă, aflată în permanentă dezvoltare.

Coordonez inspecții fiscale cu grad ridicat de risc, tranzacții judiciare și extra-judiciare, negociere de contracte, litigii civile și administrative, proceduri derulate în fața organelor de anchetă penală și a instanțelor de judecată.

Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, ulterior finalizând și un master în drept fiscal, în cadrul aceleiași instituții.

Experiența mea vizează cu predilecție dreptul fiscal, dreptul civil, insolvența, dreptul proprietății intelectuale și dreptul penal. Sunt pasionată de procedura fiscală, mai ales în ceea ce privește intersectarea sa cu zona litigiilor fiscale, penale și de insolvență, publicând articole de specialitate în acest domeniu.

După cinci ani în care am dobândit experiență în toate ariile principale ale dreptului, atât în consultanță, dar mai ales, în instanță, de la începutul anului 2016 fac parte din Dobrinescu Dobrev.

  Experiență anterioară

  W

  Cabinet avocatură Ploiești, avocat litigant (2012- 2016)

  Studii și calificări profesionale

  W

  Participări la conferințe academice (atât în calitate de participant cât și de lector) 2015 - prezent

  W

  Publicarea de articole de specialitate în reviste de profil

  W

  Absolvent masterat în Drept Fiscal, Facultatea de Drept, Universitatea din București (2018)

  W

  Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (2012-2014)

  W

  Facultatea de Drept, Universitatea din București, Licență (2007-2011)

  Contact

  Tel: +40 729 093 283
  Email: lelia.grigore@dobrinescudobrev.ro