Oana Toader

Oana TOADER, Senior Lawyer

Sunt membră a Baroului București din anul 2013. Încă din primii ani de profesie am intrat în contact cu avocatura de business, activând atât în cadrul unor importante societăți de avocatură de business, cât și prin afiliere directă cu clientul ca avocat in-house.

Activitatea mea profesională a fost concentrată în principal în domeniul dreptului afacerilor, având experiență atât în sfera litigiilor, cât și în activități de consultanță, în diverse sectoare industriale precum: transporturi, IT, asigurare de credit, leasing operațional și financiar.

Am avut ocazia să livrez servicii pentru numeroși antreprenori români și străini, prin acordarea de asistență juridică la implementarea și dezvoltarea de business (înființare de start-ups, consultanță în materie de compliance etc.), asistență în cursul tranzacțiilor ori a altor forme de negociere.

În materie de litigii, am acumulat experiență în arii precum dreptul civil (răspundere contractuală și delictuală, executare silită), drept comercial (litigii în materie societară, recuperări de creanțe între profesioniști), insolvență, protecția consumatorului, contencios administrativ sau dreptul muncii.

Începând din anul 2021 fac parte din echipa Dobrinescu Dobrev, în cadrul căreia rolul meu se desfășoară preponderent în sfera litigiilor de drept civil, drept administrativ și urbanism

    Contact