Sebastian Giupană

Sebastian Giupană, Junior Lawyer

În anul 2018, urmare a promovării examenului de admitere în profesia de avocat, am devenit membru al Baroului București. În primii 3 ani în calitate de avocat, am profesat în case de avocatură de renume național și internațional, în principal în domeniile dreptului societar, dreptului comercial și dreptului imobiliar.

Pe parcurs, am urmărit să îmi dezvolt competențele și în domeniile dreptului contractual-civil și dreptului fiscal, atât în cadrul proiectelor profesionale la care am lucrat în calitate de colaborator, cât și prin aprofundarea aspectelor teoretice ale acestor domenii de drept.

În primii ani de desfășurare a activității profesionale, am avut ocazia să mă dezvolt într-un cadru profesional de top, lucrând la proiecte de anvergură pentru clienți activi pe piața din România și nu numai.

Astfel, am acumulat un bagaj solid de cunoștințe și experiență în reprezentarea clienților, atât în relația cu autoritățile cât și în cea cu terții.

În prezent, din postura de membru al echipei Dobrinescu Dobrev, acord asistență în materia dreptului fiscal și contenciosului administrativ, menținând drept domenii conexe de practică dreptul comercial și dreptul civil.

  Experiența anterioară

  W

  Societăți de avocatură specializate în dreptul afacerilor, avocat colaborator (2018-2021)

  Calificări profesionale

  W

  Baroul București (2018)

  Studii

  W

  Master în Drept fiscal, Facultatea de Drept, Universitatea din București, 2022

  W

  Master în Dreptul Uniunii Europene, Facultatea de Drept, Universitatea din București, 2019

  W

  Licență în Drept, Facultatea de Drept, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, 2018

  Contact

  Tel: +40 744 668 173
  Email: sebastian@dobrinescudobrev.ro